bröllopsfotograf i sverige

Bröllopsfotograf

Bröllopsfotograf i Sverige

Inledande ord:
Jag (Dina), har fått hjälp att skriva denna text på svenska. Jag pratar annars engelska men vill underlätta för mina svenska kunder!

Från de charmiga gatorna i Göteborg, till de många öarna i Stockholm, är Sverige en magisk plats att gifta sig i. Bor du i Sverige, eller har valt Sverige som plats att gifta dig i? För par från alla platser lovar Sverige ett magiskt bröllop och är en underbar plats att gifta sig i.

Sverige är unikt då det finns otroligt många olika sätt att gifta sig på – alla med sin unika fördel. Allt från magiska berg till moderna städer, rustika platser och avkopplande stränder. Din unika dag i Sverige kommer kännas som ett bröllop och smekmånad på samma gång.

kvinnor porträtt med ljus

Som en ivrig resenär själv har jag blivit helt kär i Sverige. Det är ett paradis för fotografer! Jag känner mig hedrad varje gång jag kan fånga speciella stunder i detta natursköna land. Jag älskar att upptäcka nya platser och se världen från ett nytt perspektiv.

Som din bröllopsfotograf strävar jag efter att berätta för din unika kärlekshistoria. Jag strävar efter att markera den speciella platsen där du valde att säga, "jag gör".

kvinnor porträtt med ljus
bröllopsfotografering i sverige
efter bröllopsceremonin i sverige
bröllopsfotosession
kreativ fotografi av brud och brudgummen
par porträtt i sverige
bröllopsfoto på naturen
brudgum porträtt på bröllopsdagen
bröllopsfoto i sveriges gator
bröllopsceremoni i sverige
svartvitt par fotografering med bil
brudporträtt
svartvitt bröllopsfotografi
brudporträtt med lång klänning
kyssande brud och brudgummen
Mitt mål är att skapa vackra och tidlösa bilder som du och din partner kan njuta av hela livet.

Varför ha sitt bröllop i Sverige?

Sverige är en otroligt romantisk plats för ett bröllop. Dess charm ligger i kullerstensgator och glittrande städer. Sedan finns det de episka bergskedjorna och isolerar landsidor. De olika landskapen gör att du kan välja en plats som matchar din personlighet och stilen på ditt bröllop.

Detta land är också rik historia och kultur. Det finns ett antal svenska bröllopstraditioner som kan ge en speciell touch till din stora dag. I mitt fotograferingsarbete har jag märkt att gästerna alltid uppskattar när bruden och brudgummen införlivar svenska traditioner i sin ceremoni.

bröllopsfotografering efter ceremonin i sverige
brudporträtt med slingrande natur på bakgrunden

Letar du efter en bröllopsfotograf i Sverige?Tveka inte kontakta mig!

Jag reser över hela Sverige!

Två av mina största passioner är fotografi och att resa. Jag drar så mycket inspiration från min miljö och älskar att fånga par i nya miljör. Jag har fotograferat ett antal bröllop i flera europeiska länder. Jag tycker alltid om att hitta nya platser. Jag reser gärna till nya platser i Sverige för att fotografera din stora dag med magiska resultat.

Jag vill berätta en visuell historia som förmedlar alla känslor av denna speciella dag. Lokalen, gästerna, de stora stunderna och de små detaljerna - jag hoppas att dokumentera var och en av dessa element för att berätta för din unika kärlekshistoria.

bröllopsfotograf i sverige
män som röker cigarett under bröllopsfestet
utomhusbröllops middag i Sverige
gäst vid bröllopet
första dans på svenska bröllopet i stockholm
bröllops middag med ljus
kreativt porträtt av gäster under cocktailpartiet
dansa på bröllopsmiddagen
Stående genom bilfönstret
bröllop plats film skott
Ditt drömbröllop kan innebära att du gifter dig i en kyrka eller utomhus i naturen. Oavsett plats ser jag till att det blir helt magiskt.

Mina Bröllopstjänster

Att planera en bröllop kan ta en hel del tid och energi. Det är därför jag strävar efter att göra processen så enkel som möjligt för mina kunder.

Jag vill att du ska känna dig trygg och glada att jag ska fånga alla viktiga stunder på din speciella dag.

I vårt första möte går vi över alla reseinformation. Vi kommer att sammanställa logistiken så att den passar perfekt med dina bröllopsplaner. Jag tar gärna ett Skype telefonsamtal så att vi kan lära känna varandra och brainstorma idéer för din dag.

Jag hoppas att du kommer att ge mig äran att vara din bröllopsfotograf i Sverige, eller varhelst ditt hjärta tar dig.

bröllopsfotograf i sverige pris

Halvdagspaket för bröllop

11.500 SEK

Detta paket passar små och imtima ceremonier och täcker inte hela dagen. Givetvis kommer det bli lika bra som ett stort bröllop – men lite mindre tid.

Vad ingår?
- Pre-wedding planering
- Min resa och boende
- Upp till 6 timmars fotografering
- 300+ bilder med efterproduktion
- Tillgång till Dropbox-mapp med hög-upplösnings bilder, redo för utskrift
- Modernt bildspel att dela via e-post eller sociala medier

Kolla datum
bröllopsfotograf i sveriges paket

Heldagspaket för bröllop

15.500 SEK

Önskar du att jag täcker hela dagen? Inga problem. Från tidig morgon till sen natt är jag med er och fotograferar. Jag kommer lyckas fånga allt från förberedelserna till vigselakten och sista dansen på kvällen.

Vad ingår?
- Pre-wedding planering
- Min resa och boende
- Upp till 12 timmars fotografering
- 450+ bilder med efterproduktion
- Tillgång till Dropbox-mapp med hög-upplösnings bilder, redo för utskrift
- Modernt bildspel att dela via e-post eller sociala medier

Kolla datum
Extratjänster
  • en till fotograf+ 4000 SEK
  • bröllopsalbum frånfrom 3000 SEK
  • utökad tid1200 SEK/hour

Vill du forma ditt egna paket eller har några frågor?

Skicka ett meddelande

* Alla priser inkluderar resande och eventuella utgifter runt om i Europa. Om ditt bröllop är utanför Europa kan det komma extra kostnader.

Feel Inspired?
Wanting to Connect?

Check your date

I hope you’ve resonated with my story about who I am and how I got here. I’m based wherever my work takes me, and I am someone that relishes in telling other’s stories. I look forward to hearing from you and discovering the perfect way to document your legacy.

Please enter all fields in form above
I’m an artist who creates beautiful and romantic portraiture, and I’m committed to my art and every client’s individuality.